Divinia behandeling

Figuurcorrectie
De methode “Figura Disciplinam” (Divinia) is een methode waarbij door middel van ultrasound apparatuur de vetcellen worden vernietigd en deze via de natuurlijke weg afgevoerd worden.

De behandeling
De behandeling is géén methode om af te vallen of gewicht te verliezen, het is een methode om plaatselijke vetophopingen te verwijderen. Wanneer je gezond leeft en een normaal bewegingspatroon heeft zijn er toch enkele gebieden waar het vet maar niet weg lijkt te willen, deze gebieden komen in aanmerking voor een ultrasound behandeling met behulp van de Ultrasound van de DiViNiA. De behandelaar, die door Het Gezonde Alternatief getraind en gecertificeerd is, zal je voor de behandeling onderzoeken en de geschiktheid van de te behandelen gebieden beoordelen.

Vet
Vet is een overschot aan energie dat door ons lichaam wordt opgeslagen. Ieder mens heeft een vetreserve nodig, maar te veel vet zorgt voor gezondheidsproblemen. Door de huidige manier van leven wordt vaak te veel gegeten en te weinig bewogen. Hierdoor wordt steeds meer vet opgeslagen in het lichaam.

En dan…
Een extreem dieet volgen wordt door ons lichaam ervaren als een noodsituatie. Er komen immers ineens veel minder voedingsstoffen binnen dan daarvoor. De verbranding zal op een laag pitje komen te staan om zo lang mogelijk met de opgebouwde reserves te kunnen doen. Het lichaam ‘weet’ immers niet hoe lang deze situatie zal duren. Gedurende deze periode verliest men wel gewicht, maar het grootste deel daarvan is vocht. Een voortdurend hongergevoel zorgt er vaak voor dat men na enige tijd weer terugvalt in het oude eetpatroon. Deze plotselinge overvloed aan nieuwe voedingsstoffen en energie wordt door het lichaam met beide handen aangegrepen om een nieuwe energievoorraad aan te leggen in de vorm van lichaamsvet. Dit doet het lichaam om zichzelf te beschermen voor het geval een nieuwe periode volgt met weinig tot geen voedingsstoffen. Het overbekende jojo-effect is het gevolg. Een vervelende bijwerking is dan echter dat er meer vet in het lichaam wordt opgeslagen dan daarvoor. Het is dus zaak om vet af te breken en niet zozeer om zich te richten op gewichtsverlies.

De prijs van deze behandeling is 35 euro.
Wel zijn er meerdere behandelingen nodig.
Bij aanschaf van een tienrittenkaart krijg je er één gratis. Dus betaal je er negen.

Wij staan graag voor je klaar

Maak een afspraak

Openingstijden

Wij zijn geopend op onderstaande tijden.

  • maandag : 9:00 — 18:00
  • dinsdag : 9:00 — 21:00
  • woensdag : 9:00 — 18:00
  • donderdag : 9:00 — 18:00
  • vrijdag : 9:00 — 18:00
  • zaterdag : Gesloten
  • zondag : Gesloten