Easy to stop

Deze anti-rook behandeling (easy to stop) is een laser therapie behandeling. De methode zorgt ervoor dat, door middel van laser acupunctuur, de nicotine receptoren in de hersenen in slaap gebracht worden.

Tevens zorgen we ervoor dat het lichaam geen nicotine meer accepteert. Dat wil zeggen dat je lichaam als het ware in opstand komt tegen nicotine. Dit kan zich uiten door misselijkheid of braken. Omdat het lichaam dermate reageert op de behandeling, is het noodzakelijk dat er geen verse nicotine in het lichaam zit tijdens de behandeling.

DAAROM MAG U 12 UUR VOOR DE BEHANDELING NIET ROKEN.

Wij zorgen ervoor dat je tijdens de behandeling geen last krijgt van ontwenningsverschijnselen, zoals agressiviteit, nervositeit of depressief gedrag. We remmen ook de zin in zoet en hartig af, zodat je niet in plaats van roken te veel gaat eten, en dus kilo’s aankomt. Ook activeren we de vetverbranding, zodat alles wat je eet iets sneller wordt verbrandt en je gewicht zo stabiel mogelijk blijft.

De behandeling, waarbij met een soft-laser de uiteinden van energiebanen worden behandeld, is pijnloos en duurt ongeveer 45 minuten. Na de behandeling is het raadzaam om de eerste paar weken ruimtes te vermijden waar veel gerookt wordt. Je mag verder geen nicotinepleisters of nicotinekauwgom gebruiken en je moet veel water drinken om het lichaam van nicotine te zuiveren. Het slagingspercentage ligt rond de 90%. Je krijgt 3 maanden garantie, indien de behoefte aan roken toch nog teveel is.

Stoppen met roken?

– 3 maanden garantie
– Géén Gewichts Toename
– Slagingspercentage 90%
– Géén ontwenningsverschijnselen

Hoe werkt de Acupunctuur lasertherapie?

De behandelingen d.m.v. laser-acupunctuur zijn tot op bepaalde hoogte vergelijkbaar met de behandelingen waarbij gebruik wordt gemaakt van naaldjes. Bij laser-acupunctuur worden de acupunctuurpunten echter gestimuleerd door een soft-laser. Dit bevordert een veel sneller resultaat, de activering gaat dieper en is in tegenstelling tot de naalden volledig pijnloos. Vooral onze anti-rookbehandeling is zeer succesvol en tot ver over de grenzen bekend. Lasertherapie is de meest recente verfijning van acupunctuur. Een laserbehandeling is volkomen veilig en pijnloos. De laser, in feite een smalle, heel sterke lichtbundel, dringt diep genoeg in de huid door om gekozen punten te stimuleren, zonder daarbij de huid te beschadigen.

Wat kost deze behandeling?
De Easy to Stop behandeling kost € 189,- voor de totale behandeling. Bij groepen vanaf 10 personen krijg je 10% korting.

Wij staan graag voor je klaar

Maak een afspraak

Openingstijden

Wij zijn geopend op onderstaande tijden.

  • maandag : 9:00 — 18:00
  • dinsdag : 9:00 — 21:00
  • woensdag : 9:00 — 18:00
  • donderdag : 9:00 — 18:00
  • vrijdag : 9:00 — 18:00
  • zaterdag : Gesloten
  • zondag : Gesloten