It's plasma

Wat is plasma techniek?

Huidbehandeling met plasma energie is een revolutionaire techniek waarbij cel vernieuwing gestimuleerd wordt en de huid verstrakt. De energiepulsen dringen door tot in de dieper gelegen huidlagen waar ze de huid stimuleren om nieuw collageen en elastine aan te maken. De huid verjongende werking van plasma energie kan voor verschillende doeleinden gebruikt worden waarbij structuurverbetering of verstrakking van de huid gewenst is.

Hoe werkt plasma?

Bij plasma behandelingen worden korte energiepulsen op de huid overgebracht waar dit omgezet wordt in warmte. Dit zorgt ervoor dat de bovenste huidlaag verdampt en in de diepere huidlaag verstrakking ontstaat door het krimpen van de collageen/elastine vezels. Tegelijk wordt cel vernieuwing in de diepere huidlagen gestimuleerd waardoor er gezonde nieuwe huid aangemaakt wordt en de huidkwaliteit verbeterd. De resultaten zijn langdurig en kunnen zonder risico’s meerdere keren herhaald worden voor een optimaal resultaat.

Wat kunt je verwachten van een Plasma behandeling?

Ongeveer 30 minuten voorafgaand aan de behandeling zal de behandelaar een verdovende crème aanbrengen. Tijdens de behandeling zal de behandelaar met het plasma apparaat een serie van strategische behandelpunten kiezen voor een optimaal resultaat. Het apparaat verplaatst de energie naar de huid zonder het aan te raken, je kunt dit ervaren als een gevoel van warmte waarbij een lichte damp vrijkomt.

Afhankelijk van het gebied dat behandeld wordt duurt een behandeling gemiddeld 5-15 minuten. Na de behandeling is er op het behandelde gebied een patroon te zien van hele kleine korstjes, welke er in de loop van de volgende dagen vanzelf af zullen vallen. Het is belangrijk om de nieuwe huid goed te beschermen tegen de zon. De behandelaar zal je advies geven over een goede nazorg. De resultaten zijn langdurig zichtbaar en behandelingen kunnen zonder problemen herhaald worden.

BehandelingPrijs
Ooglid lift€ 250,-
Wallen€ 250,-
Oorlift€ 250,-
Kraaienpootjes€ 250,-
Rokerslijnen€ 350,-
Acne v.a.€ 250,-
Pigmentvlekken en ouderdomsvlekken v.a.€ 75,-
Steelwratten, bultjes en pukkels v.a.€ 35,-
Verbeteren van striae v.a.€ 200,-
Kaakverstrakking€ 400,-

Wij staan graag voor je klaar

Maak een afspraak

Openingstijden

Wij zijn geopend op onderstaande tijden.

  • maandag : 9:00 — 18:00
  • dinsdag : 9:00 — 21:00
  • woensdag : 9:00 — 18:00
  • donderdag : 9:00 — 18:00
  • vrijdag : 9:00 — 18:00
  • zaterdag : Gesloten
  • zondag : Gesloten