Over ons

Onze visie

Bij Total Body Control nemen we ruim de tijd voor onze klanten, kom gerust binnen lopen voor vrijblijvend advies en een gratis kop koffie. Door regelmatig trainingen te volgen blijven we up-to-date met de nieuwste trends en technieken. Bij Total Body Control weten we een ontspannen sfeer te creëren voor onze klanten. Daarnaast geven wij graag deskundig advies.

Eigenaresse

Fleur Vreeken

Mijn naam is Fleur Vreeken. In november 2016 opende ik mijn salon in Enkhuizen. Ik heb een opleiding gevolgd bij praktijk het gezonde alternatief in Roermond, waar ik mijn certificaat behaald heb. Door constante training, opleiding en begeleiding blijf ik een optimaal resultaat behalen bij mijn klanten. In mijn salon biedt ik ook ruimte aan diverse andere beauty bedrijven.

Wij bieden

nog veel meer!

In ons mooie pand aan de Piet Smitstraat zitten we met meerdere bedrijven onder een dak.

Marlinda Vos van Y-Browstudio is wenkbrauwspecialist. Zij heeft een brede expertise op het gebied van permanente make-up, wenkbrauw styling, hennabrows, browlift en wimperlifting.

Bij Mooi bij Tien kun je terecht voor gel nagels voor handen en tenen. Martine werkt onder meer met de merken IBD gel, CND en pinkgellac. Ook is ze wax en spray tan specialist en geeft ze hotstone en cupping massages.

T.G. Massage salon bied je verschillende massages aan. Van ontspanningsmassages en sportmassages tot massages voor je gezicht, nek en schouder en nog veel meer!

Ula is de schoonheidsspecialiste binnen Total Body Control. Ze verzorgt talloze behandelingen zoals mesotherapie, skinboosters of gezichtsbehandelingen. Ook zet zij fillers en heeft jarenlange ervaring.

Isabella Savic is een zeer gespecialiseerde arts in botox en fillers. Zij is hier regelmatig te vinden via de Bij Klinieken.

Ook voor een nieuw kapsel kun je bij ons terecht, Paula van Studio by Paula heeft vele kwaliteiten als kapster. Zien we je gauw?